miercuri, 24 aprilie, 2024

Exclusiv! Un conflict spontan putea avea un deznodamant tragic! Un tanar a fost transportat de urgenta la spital, dupa ce a fost injunghiat

Distribuie:

Publicat:

O adevarata tragedie se putea intampla in aceasta zi in localitatea ieseana Tibana. Totul a pornit de la un conflict spontan. Un tanar in varsta de doar 18 ani a ajuns la Spitalul ''Sf. Spiridon'' necesitand ingrijiri medicale dupa ce acesta prezenta o plaga prin injunghiere.

Concret, tanarul a fost prezent la unitatea de primire a urgentelor (UPU) Iasi, dupa ce prezenta o plaga prin injungiere la nivelul hemitoracelui drept. Medicii i-au acordat primele ingrijiri medicale si au constatat faptul ca rana era superficiala. In concordanta cu gravitatea ranii, medicii au decis sa nu il interneze pe barbat, dar i-au dat un tratament pe care pacienul il va lua la domiciliu. Pacientul are obligatia de a se prezenta la un control periodic.

Din spusele tanarului, rana se datoreaza unui conflict spontan avut cu un prieten. Politistii au descis in acest caz un dosar penal si efectueaza cercetari.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img