joi, 28 martie, 2024

Exclusiv/Update! Accident rutier la Razboieni! Doua autoturisme s-au ciocnit violent

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: "Am fost solicitati la ora 10.08 sa intervenim la un accident rutier cu doua victime produs in zona Baltati. S-a dirijat un echipaj medical de urgenta cu asistent de la substatia Tg. Frumos, care la locul solicitarii a evaluat doua victime, o femeie de 65 de ani, stabila hemodinamic, constienta, dar cu un atac de panica si un barbat de 41 de ani, tot cu atac de panica. Ambii pacienti au refuzat deplasarea la spital", a declarat Nicolai Pralea, purtator de cuvant al SAJ Iasi.

UPDATE: Autoturismul Dacia era stationat la marginea drumului intrucat avea unele defectiuni tehnice, triunghiul reflectorizant de presemnalizare a avariei fiind amplasat pe carosabil. Conducatorul auto aflat la volanul celeilalte masini nu a observat la timp acest lucru si s-a izbit in partea din spate a Daciei. Impactul s-a soldat cu ranirea a doua persoane, un barbat de 41 de ani, soferul vehiculului stationat si o femeie de 65 de ani, pasagera. Ambii au refuzat transportarea la spital. Pe de alta parte, soferul celuilalt autoturism a fost transportat de un echipaj SMURD la CPU Tg. Frumos pentru investigatii de specialitate.

Autoritatile au fost alertate luni dimineata, la data de 16 aprilie 2018, printr-un apel la 112, cu privire la un accident rutier produs pe raza localitatii iesene Razboieni.

Din primele informatii disponibile pana la acest moment, este vorba despre o coliziune puternica intre doua autoturisme.

 

La fata locului au intervenit politistii rutieri, criminalistii, un echipaj de descarcerare, un EPA SMURD si un echipaj medical SAJ Iasi.

sursa foto: Facebook

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img