vineri, 19 aprilie, 2024

Exclusiv/Update! Incendiu la un depozit de faina! Pompierii au intervenit in forta – FOTO, VIDEO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Se pare ca focul s-a produs la un depozit de faina ce apartine unei firme de panificatie.

Autoritatile iesene au fost alertate marti dimineata prin 112 cu privire la un incendiu izbucnit la o cladire situata in apropierea complexului comercial eGros.

La fata locului au intervenit pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Judetean Iasi pentru lichidarea flacarilor.

 

Pana la aceasta ora nu s-a confirmat existenta unor victime, singurele pagube fiind cele materiale.

CITESTE SI: Incendiu intr-un Mall din Rusia! Zeci de persoane au murit

Un incendiu la un mall din Kemerovo, Rusia, a ucis cel putin 48 de persoane, duminica. Alte aproape 70 de persoane sunt date disparute si sunt cautate de echipele de salvare.

UPDATE: 26 martie, ora 08.40: Autoritatile ruse au anuntat ca numarul deceselor de la mall a ajuns la 48, dintre acestia 16 sunt copii si restul adulti. Numarul victimelor ar putea crese in continuare deoarece inca mai sunt peste 60 de persoane date disparute, dintre care 41 sunt copii. Pompierii rusi nu au putut spune care sunt cauzele incendiului, o investigatie fiind in desfasurare, dar se pare ca focul a izbucnit la un etaj superior al cladirii, in timp ce multa lume se afla in salile de cinema. Majoritatea victimelor sunt persoane care se uitau la film si care au fost prinse sub plafonul care a cazut. Autoritatile au confirmat ca cel putin 37 de persoane au murit in incendiul care a izbucnit duminica intr-un mall din orasul siberian Kemerevo. Printre victime se numara si 11 copii. Alte 69 de persoane, din care 40 de copii, sunt date disparute, relateaza RT.com.

Alte 43 de persoane au suferit rani, in urma incendiului, din care 37 au fost spitalizate.

Pe langa acestea, alte 200 de animale care locuiau intr-o mica gradina zoologica sunt presupuse a fi moarte, din cauza fumului inhalat. Incendiul a acoperit aproximativ 1.500 de metri patrati, dar a fost oprit din raspandire. Peste 210 salvatori si 48 de unitati de urgenta intervin la fata locului. Victimele se aflau in spatiul de joaca destinat copiilor din mall, potrivit purtatoarului de cuvant al Comitetului de Investigatii, Svetlana Petrenko. La ora locala 21:00, pompierii inca se chinuiau sa stinga flacarile in aripa stanga a cladirii, unde sunt localizate salile de cinema. Celelalte parti ale centrului comercial au ramas acoperite cu un fum dens, iar echipele de interventiei nu au putut interveni pentru a cauta printre ruine.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img