joi, 25 aprilie, 2024

EXCLUSIV! Vila unui vechi afacerist din Iași, scoasă la vanzare. Are un depozit de materiale de construcții chiar în centrul Iașului – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Austriecii de la o firmă ce furnizează sisteme de termoizolare execută vila unui afacerist ieșean. Patroana firmei Vega riscă să rămână fără locuința din satul Vișan, comuna Bârnova. Locuința a fost evaluată la 150.000 de euro. Zona este acaparată de locuințe individuale și locuințe colective. Lica Onofraș nu a plătit la scadență multe bilete la ordin. Licitația va avea loc pe data de 6 decembrie. Din 2017, societatea Dinamic Vega se află pe pierderi. La începutul anului, Lica Onofraș a fost amenințată cu evacuarea din spațiul INCERC, situat pe strada A. Șesan. Apelată telefonic, Lica Onofraș nu a răspuns pentru a oferi un punct de vedere.

Probleme financiare pentru patronul unuia dintre cele mai vechi depozite de materiale de construcții din Iași. Lica Onofraș, cea care conduce societatea Dinamic Vega SRL, cu punct de lucru pe strada A. Șesan, este urmărită de către executorii judecătorești. Problemele au început din cauza unor datorii către societatea Austrotherm Com SRL, din București. Onofraș nu a achitat la scadență mai multe bilete la ordin. În aceste condiții, executorii scot la vânzare vila afaceristei din satul Vișan, comuna Bârnova. Procedura va avea loc pe data de 6 decembrie, ora 10:00, la sediul executorului judecătoresc Lăcrămioara Mereuță.

bzi.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img