joi, 25 aprilie, 2024

Exemplu ca se poate: Municipiul in care masca este vanduta cu 49 de bani! Patronii au cumparat 5 milioane de bucati

Distribuie:

Publicat:

Administratorii unui magazin din Focşani au comandat peste 5 milioane de măşti de protecţie, pe care le vând la preţul de 49 de bani.

Aproape un milion de măşti s-au vândut în mai puţin de o zi pentru că au venit la cumpărături chiar şi oameni din alte judeţe.

”Până acum, sunt 12 milioane de măşti contractate, dar 6 milioane se vor vinde de aici, încă 6 sunt pentru distribuitori, că nu cred că putem să vindem pentru populaţia Vrancei 12 milioane. Iniţiativa a fost simplă ne-am dorit să scăpăm de acest virus. Având prieteni, având membri ai familiei infectaţi, mi-am dat seama că doar împreună putem să combatem răspândirea acestui virus. Ne-a propus să încurajăm purtatul măştilor. Ne-am gândit care ar preţul optim, preţul cel mai mic la care omul ar cumpăra, şi atunci am ajuns la preţul ăsta de 0,49 de lei. Până acum am văzut că e cel mai mic preţ din ţară.”, a declarat Cozmin Buzăianu, administrator al supermarketului din Focşani, scrie romania-actualitati.ro.

Utilizarea măştilor de protecţie a devenit obligatorie şi în unele spaţii publice din Vrancea, începând de săptămâna trecută, iar purtarea lor în spaţii închise este reglementată din perioada stării de urgenţă.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img