vineri, 19 aprilie, 2024

Exercitiu de alarmare si evacuare in caz de incendiu, la Iulius Mall

Distribuie:

Publicat:

In aceasta dimineata, la Iulius Mall Iasi a avut loc un exercitiu de alarmare si evacuare in caz de incendiu. Scenariul pus in aplicare a constat in stingerea unui focar de incendiu simulat in zona restaurantului de la parterul mall-ului.

Scopul exercitiului a fost verificarea modului de pregatire a angajatilor proprii si a personalului spatiilor comerciale, a modalitatii de evacuare si interventie in astfel de cazuri, precum si de testare a echipamentelor specifice ale Iulius Mall. 

Exercitiul a fost organizat de Serviciului Privat pentru Situatii de Urgenta (SPSU) al Iulius Mall. Totodata, au participat si reprezentanti de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Mihail Grigore Sturdza” al judetului Iasi.

Iulius Mall Iasi este dotat cu echipamente moderne din punct de vedere al securitatii la incendiu, atat in ceea ce priveste detectia, semnalizarea si alarmarea, cat si in ceea ce priveste instalatiile de stingere a incendiilor. Iulius Mall dispune de: rezerve de apa, retea de hidranti exteriori, statii de pompe, instalatii de hidranti interiori, instalatii de stingere tip sprinkler si tip drencer, instalatii de desfumare, stingatoare de diferite tipuri etc. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img