marți, 19 martie, 2024

Exista speranta in comuna vasluiana Arsura : Andrei Nastase, tanarul care se pune in slujba comunitatii

Distribuie:

Publicat:

In comuna vasluiana Arsura, exista un tanar liberal pe nume Andrei Nastase, care doreste sa se puna in sprijinul cetateanului . Acesta vine cu o viziune de dezvoltare durabila si europeana. Tanarul candidat are in plan sa rezolve o problema pe care actuala administratie o ascunde sub pres ori nu se considera parte implicata din problema:

“Sunt Andrei Năstase și candidez la funcția de primar al comunei Arsura. Vin la Primăria comunei Arsura cu inima deschisa să muncesc, vin cu forțe proaspete, ambițios și hotărât să fac ca lucrurile sa meargă și sa lupt pentru creșterea calității vieții consătenii mei. Comuna Arsura a rămas codașa la capitolul dezvoltare în ultimii ani, cei din administrația locală urmărindu-si doar interesele proprii. Oamenii din comună au nevoie urgenta de un medic de familie și o farmacie la dispensarul medical din Arsura, au nevoie de aducțiune de apă, după seceta cumplita din acest an fântânile le-au secat fiind nevoiți sa care apa de la sute de metri poate chiar kilometri. Drumurile din comună sunt într-o stare avansata de degradare multe dintre acestea fiind încă de pământ, necesitând urgent lucrări de întreținere, pietruire și asfaltare și construire de poduri și podețe. Pe lângă proiectele de investiții în infrastructura îmi doresc să inițiez proiecte educationale, precum digitalizarea școlilor, dotarea acestora cu echipamente moderne dar și acordarea unor burse / stimulente financiare elevilor / studenților cu rezultate bune dar și celor care provin dintr-un mediu defavorizat și doresc sa continuie studiile. Imi doresc să accesez proiecte de împădurire a zonelor care prezintă risc de alunecări, prin înființarea perdelelor forestiere. Imi doresc pentru comuna mea un iluminat public stradal inteligent care sa funcționeze pe toată durata nopții. Și nu în ultimul rând, ca viitor primar al comunei Arsura îmi propun sa apar interesele locuitorilor, să susțin producătorii și fermierii locali și sa fac ca aparatul de conducere sa se afle în slujba cetățeanului. “ se arata in declaratia sa

MATERIAL DE PROPAGANDÃ ELECTORALÃ, REALIZAT DE S.C. GLOBAL IMPEX DISTRIBUTION S.R.L, COMANDAT DE PNL VASLUI. COD MANDATAR: 21200012.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img