News Flash:

Experții răspund – Care apă e mai sănătoasă: cea de la robinet, cea filtrată sau cea îmbuteliată?

21 Septembrie 2021
248 Vizualizari | 0 Comentarii
sete de apa 990x660 1

Organismul uman e alcătuit, în proporție de 65 – 80%, din apă. Ea este ingredientul principal, prin urmare, e important nu doar să o bem. Contează și calitatea ei, dacă ținem la sănătate. Tu ce fel de apă bei? Știi ce efecte are, pe termen lung, apa de la robinet? Dar cea îmbuteliată? Mihaela Dudescu, consultant în hidratare, vine cu toate răspunsurile.

Există două tipuri de apă

De nivel 1: cea potabilă, cu rol strict de a te menține în viață.

De nivel 2: să aibă potențial de a reduce stresul oxidativ și să aibă nivel mare de hidratare, pH neutru, alcalin (7.0 – maxim 9.5)

Cât de bună e apa de la robinet

Dacă stai la bloc și ea îți vine din sistemul centralizat de distribuție, trebuie să știi că, de la furnizor, apa rece pleacă în parametri optimi pentru consum. Ce ajunge să curcă la tine la robinet este, însă, altă poveste, deoarece pe traseu, de pe conductele învechite, poate aduna impurități.

Mihaela Dudescu, potrivit click.ro, recomandă să o filtrezi înainte de consum, explicând ce efect are clorul din apă asupra organismului nostru. „Clorul este un agent de dezinfectare necesar în apă, care distruge germeni, bacterii, microorganisme ce ar putea cauza giardia, dizinterie, hepatită și alte boli grave. Ne salvează viața, dar ne-o și pune în pericol, atunci când e consumat a la long.

COntinuarea pe exquils.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0796 (s) | 23 queries | Mysql time :0.030013 (s)