vineri, 26 aprilie, 2024

Explicatia halucinanta a profesorului care a sarutat o eleva minora: ”Am vrut doar sa o ajut…”

Distribuie:

Publicat:

Stim ca invatamantul romanesc e la pamant! Guvernantilor pare ca nu le pasa, probabil merg pe premisa ca o tara de oameni slabi dotati din punct de vedere intelectual e guvernabila. Cazul profesorului care a sarutat o eleva minora, in varsta de doar 15 ani a revoltat o tara intreaga. Profesor al liceului Tehnologic Forestier, Bogdan Pasca, a sarutat, in timpul orelor de curs o tanara eleva de doar 15 ani. Profesorul de engleza a oferit si o explicatie, care din punctul nostru de vedere, este halucinanta 

"Am discutat cu conducerea unitatii de invatamant despre acest incident filmat intr-o sala de clasa chiar de catre elevi (…) Conducerea scolii s-a autosesizat cu privire la acest incident regretabil, a avut o discutie cu profesorul de engleza, care si-a recunoscut fapta si gravitatea acestei fapte, iar ca urmare si-a dat demisia. Acesta si-a dat demisia din invatamant, el fiind titular pe catedra de limba si literatura engleza a unui liceu tehnologic din Sighetu Marmatiei. Un asemenea comportament deviant nu are ce sa caute in niciun context, inclusiv unul educational", a spus Adriana Mester, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean Maramures,.

Bogdan Pasca le-a explicat celor din conducerea liceului ca tanara eleva era intr-un impas moral si emotional iar acesta incerca pur si simplu doar sa o ajute. Pentru ca, mereu trebuie sa fie gasit tapul ispasitor, profesorul da vina chiar pe colegii fetei care au filmat teribila scena. El sustine ca totul a fost scos din context.  Conducerea liceului a luat legatura cu parintii elevii atat telefonic cat si printr-o instiintare scrisa despre situatie, eleva urmand sa beneficieze de consiliere din partea unui cadru didactic.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img