marți, 16 aprilie, 2024

Explozie de butelie in Rasesti, comuna Dranceni. O femeie este transportata la spitalul Husi – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Explozie de butelie in localitatea vasluiana Râșești,, comuna Dranceni, o singură victimă, femeie de 54 de ani, conștientă dar cu arsuri de gradul 1 și 2 pe aproximativ 40 la suta din suprafata corporala, la prima evaluare. La fata locului a fost alocata o ambulanta de tip B2 care a transportat-o pe femeie la Spitalul Municipal “ Dimitrie Castroian” Husi.

Secția de pompieri Huși, a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și un echipaj specializat, pentru asigurarea de măsuri PSI, în urma exploziei unei butelii încărcate cu GPL. Pompierii militari au intervenit în localitatea Râșești, comuna Drânceni. O butelie încărcată cu GPL, (cu o capacitate de 8 litri) a explodat în baia locuinței, în urma deflagrației o femei fiind rănita. Imediat dupa explozie, aceasta a apucat sa isi sune singurul fiul care se afla la Murgeni. Acesta din urma a apelat la numarul unic de urgenta 112.

Intreaga locuinta a fost devastată de suflul exploziei,iar femeia ranita poate spune ca s-a mai nascut inca o data . In alte incaperi au mai fost descoperite alte 7 butelii pline . Au fost distruse 3 camere din locuința , o baie, o bucatarie, 25 de metri patrati de acoperis.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img