joi, 25 aprilie, 2024

Explozie la o fabrica din India! ZECI de oameni au MURIT

Distribuie:

Publicat:

Cel putin 25 de persoane si-au pierdut viata miercuri intr-o explozie produsa la o fabrica de petarde, in centrul Indiei, potrivit unui nou bilant anuntat de autoritati, relateaza AFP. Echipele de salvare au scos 20 de trupuri calcinate de sub daramaturile fabricii din districtul Balaghat, in statul Madhya Pradesh (centru). Un incendiu a ajuns la stocurile cu pulbere din fabrica si a declansat explozia.

‘Inca trei angajati sunt in stare grava in timp ce cinci au decedat din cauza ranilor grave’, a declarat Bharat Yadav, un responsabil al districtului.

Alti sapte muncitori sunt in prezent spitalizati, a indicat el.

Autoritatile au deschis o ancheta privind circumstantele in care s-a produs accidentul si au inceput urmarirea penala pentru omor prin imprudenta in cazul proprietarului fabricii. Accidentele de munca sunt frecvente in India, unde reglementarile nu sunt aplicate corespunzator, ceea ce conduce la incidente soldate cu numeroase decese. Un numar de 13 persoane au murit in aprilie intr-un incendiu declansat intr-un depozit de combustibil si cereale administrat de catre guvern in acelasi stat Madhya Pradesh.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img