joi, 25 aprilie, 2024

EXPLOZIV! O fetita de 10 ani a FILMAT cu telefonul un PEDOFIL care intretinea relatii INTIME cu o colega de-a ei.

Distribuie:

Publicat:

Poveste incredibila la Iasi, dupa ce o copila de sapte ani a fost obligata sa intretina relatii sexuale cu un individ care i-ar putea fi bunic • Intreaga scena a fost filmata de o fetita de zece ani care era de fata • Grozavia a iesit la iveala dupa ce micuta a povestit la scoala ca a fost ademenita in casa agresorului si pusa sa ii faca sex oral • Oamenii legii l-au ridicat pe individ si l-au prezentat in fata judecatorilor • Pedofilul a fost arestat pentru 30 de zile si cel mai probabil isi va petrece urmatorii ani dupa gratii

O fetita de 7 ani a trecut prin momente grele, dupa ce a fost ademenita si mai apoi obligata sa intretina raporturi sexuale orale cu un vecin. Grozavia s-a petrecut in comuna ieseana Oteleni, la sfarsitul toamnei trecute.

Constantin Lita, un barbat in varsta de 57 de ani, a reusit sa o ademeneasca in casa pe copila de 7 ani. Prin constrangere, a obligat-o pe micuta sa-i faca sex oral. Grozavia nu ar fi iesit poate niciodata la iveala daca micuta nu ar fi povestit la scoala prin ce a trecut.

CITESTE IN CONTINUARE PE BZI.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img