vineri, 19 aprilie, 2024

EXPLOZIV! Planul SECRET prin care Gheorghe Flutur vrea sa devina din nou voievodul Moldovei! Iata modul cum l-a executat pe Ionel Arsene

Distribuie:

Publicat:

Ieseni, credeati ca daca la conducerea tarii a venit PSD-ul, ati scapat de unul dintre cei mai controversati politicieni? Ei bine, raspunsul este NU! Gheorghe Flutur, baronul Sucevei, s-a saturat sa faca jocurile la el la tara si vrea sa-si ia din nou pasaport de Iasi. Pe timpul PDL-ului, Flutur se comporta ca un adevarat voievod. Punea directori in toata regiunea si era considerat omul fara de care niciun om din Moldova nu putea ajungea intr-o functie cheie in zona sau la Bucuresti. Dupa ce a pierdut alegerile pentru sefia Consiliului Judetean Suceava, in anul 2012, Flutur a mai pierdut din influenta, dar din 2016 cand a redevenit sef la CJ a reinceput sa prinda gustul puterii. Totusi, pentru ca la putere era PSD, iar in zona lider cu influenta maxima era Ionel Arsene, seful CJ Neamt, Gheorghe Flutur avea o problema. Nu putea sa faca jocuri din moment ce Ionel Arsene inca era pe cai mari.  

Dar salvarea lui a venit din partea unui aliat de nadejde, Gheorghe Stefan, fostul primar al municipiului Piatra Neamt. Din informatiile vehiculate in Bucuresti, se pare ca Flutur este cel care l-a convins pe Gheorghe Stefan sa-l denunte pe Ionel Arsene, sustinand ca i-a dat 100.000 de euro pentru anihilarea unui fost presedinte al Consiliului Judetean. In acelasi denunt l-a acuzat pe Arsene de alta fapta de trafic de influenta. Pinalti i-ar mai fi dat alti 50.000 de euro pentru o "interventie" la Administratia Fondului de Mediu, fapta car e ar fi avut loc tot în 2013. Se pare ca atunci cand Pinalti l-a turnat la Directia Nationala Anticoruptie ar fi spus mai mult decat fapta pentru care acum Arsene a fost încarcerat. Asa rezulta din încheierea de sedinta a Tribunalului Bacau, instanta care a decis punerea sub control judiciar a sefului CJ Neamt, dar si din încheierea Curtii de Apel Bacau, care s-a dispus privrea de libertate pentru o perioada de 30 de zile. Dar iata ce se spune în încheierile de sedinta: "Un alt aspect al denuntului formulat de S.G (Gheorghe Stefan – n.r.) priveste remiterea sumei de 50.000 euro lui A.I., în vara anului 2013, pentru ca acesta sa intervina la presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu – AFM – G.A. (Adrian Gearap – n.r.), pentru ca acesta sa vireze sume de bani catre Primaria Gîrcina, judet Neamt în vederea achitarii unor facturi emise de SC STRONG MONTAJ SA", conform instantei, cu mentiunea ca Strong Montaj era controlata de Gheorghe Stefan.  

Si uite asa, unul dintre locotenentii lui Gheorghe Flutur ii mai face baronului sucevean un serviciu, chiar si dupa ce a trecut prin puscarie cativa ani. Cu ajutorul lui Stefan zis si "Pinalti", Flutur l-a eliminat pe Ionel Arsene de la Neamt si profitand de relatiile pe care le are in interiorul PSD incearca usor sa-si recapete influenta la Iasi. Tocmai de aceea, planul lui Flutur este sa-i schimbe din fruntea filialei PNL Iasi pe Costel Alexe si pe Marius Bodea, pentru a-si pune din nou oameni loiali. Acum nu ca ar fi o problema ca-i schimba din functii pe Bodea si Alexe, care oricum nu au facut nimic pentru Iasi, dar faptul ca Flutur vrea sa capete din nou controlul Moldovei este extrem de nociv pentru ieseni. Totusi, spre deosebire de anii cand PDL-ul era la putere in anii 2008-2012, iesenii nu mai pot fi prostiti pe fata. Ramane de vazut acum daca baronul Gheorghe Flutur va mai reusi sa impuna directori chiar si la Iasi. Vom reveni in zilele urmatoare cu mai multe amanunte despre modul prin care Gheorghe Flutur incearca sa puna directori la mai multe deconcentrate din Iasi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img