sâmbătă, 20 aprilie, 2024

EXPLOZIV! Printesa de la VIDEOCHAT, expertizata de PSIHIATRI! Ce a iesit la iveala dupa ce pleca sa-si faca de cap lasandu-si bebelusul incuiat in casa!

Distribuie:

Publicat:

O tanara din Iasi a ajuns pe mana Politiei si a medicilor psihiatri dupa ce vecinii au reclamat faptul ca aceasta pleaca de acasa si isi lasa bebelusul incuiat, in conditii inumane • Tanara a fost expertizata de psihiatri, iar acum este anchetata de oamenii legii • Risca sa ajunga in spatele gratiilor daca se va stabili ca este vinovata

Bomba "sexy" care a devenit vedeta pe site-urile pentru adulti a fost expertizata de medici. Oamenii legii au vrut sa afle daca atunci cand isi lasa copilul nesupravegheat in casa, in conditii inumane, era in deplinatatea facultatilor mintale. Dupa ce a fost expertizata de medici, s-a stabilit ca aceasta avea discernamant in tot timpul in care si-a chinuit copilul. Povestea Alexandrei Cristina Tarnoveanu, tanara mama care isi incuia copilul in casa cu zilele si practica videochat-ul, este departe de a se termina. Tanara s-a aflat internata la Institutul de Psihiatrie "Socola", iar fetita ei de doi ani si sase luni este in grija specialistilor de la DGASPC.

CONTINUAREA PE BZI.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img