vineri, 29 martie, 2024

EXPLOZIV! Un afacerist din Iasi a fost prins facand PERVERSIUNI cu minore intr-un salon de masaj! Iata ce ascundea in locatiile sale SECRETE! FOTO, VIDEO

Distribuie:

Publicat:

• Mai multe minore au fost pacalite si obligate sa faca sex cu diferite persoane pe bani • Un cuplu din Iasi a pus bazele unei afaceri mai mult decat profitabile • Droguri, minore si bani cu nemiluita au gasit anchetatorii in urma unor perchezitii  

Un cuplu din Iasi a pus bazele unei afaceri de succes ilegale. Sotii Zarughevici Mugurel Mihai si Gabriela au inchiriat mai multe apartamente in oras si au deschis un salon de masaj unde clientii care plateau suficient puteau face sex cu minore. Salonul acestor soti se numeste Xclusive Massage Iasi. 

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism-Serviciul Teritorial Iasi împreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Iasi au efectuat 6 perchezitii pe raza municipiului Iasi dintre care 5 domiciliare, iar una dintre ele la un salon de masaj erotic, în cadrul unei actiuni vizând savârsirea de catre cinci suspecti a infractiunilor de trafic de minori în forma continuata si proxenetism în forma continuata. 

Începând cu anul 2016 si pâna în prezent, în zona centrala a municipiului Iasi a functionat clandestin un salon de masaj erotic administrat de catre doi suspecti, sot si sotie, unde cinci persoane, inclusiv minore, cu vârste cuprinse între 15 si 17 ani, au fost exploatate sexual, acestea fiind determinate sa întretina raporturi sexuale contra cost cu clientii salonului. 

Tinerele erau recrutate de catre suspect din diverse medii sociale, cu precadere din familii dezorganizate, din mediul rural si urban, cu o situatie financiara precara. Înainte de a fi angajate la salon, fetele sustineau un “test”, în sensul ca suspectul profita de naivitatea tinerelor determinându-le sa întretina cu acesta raporturi sexuale. 

În tactica recrutarii, suspectul a folosit mai multe tertipuri, respectiv le promitea tinerelor câstiguri mari de bani, cazare în municipiul Iasi pentru cele din mediul rural, posibilitatea de a beneficia de tehnici de înfrumusetare, inclusiv operatii estetice sau aplica metoda “lover boy” pentru ca persoanele vatamate sa devina mai usor de manipulat. Modul de recrutare se realiza prin anunturi în presa, inclusiv printr-o aplicatie de anunturi online, tinerele fiind recrutate atât din România, cât si din Republica Moldova.

Sotul le “proba” in pat, sotia le angaja
   
Intr-un comunicat dat de catre procurori se explica modul de operare.”Ulterior recrutarii de catre suspect, persoanele vatamate erau plasate sotiei sale care se ocupa de angajare, instruire, programarea clientilor, remunerarea tinerelor. Pe unele dintre ele, suspecta le transporta la si de la salon la locuinta, altora le asigura cazare chiar în incinta salonului sau în apartamente închiriate în zona centrala a orasului. 

Daca initial tinerele erau induse în eroare ca vor executa doar masaj erotic, în final acestea ajungeau sa întretina raporturi sexuale cu clientii. De asemenea, unele dintre victime, dupa ce activau o perioada de timp în incinta salonului de masaj, ajungeau în final sa practice prostitutia în apartamente închiriate si puse la dispozitia lor de catre suspecti”, se arata in comunicat. 

În urma cercetarilor efectuate în cauza, s-a constatat ca activitatea salonului dateaza din cursul anului 2001, iar de atunci si pâna în prezent, exista date si indicii cu privire la faptul ca suspectii au exploatat mai multe tinere, majore si minore, din activitatea prestata de catre acestea, suspectii câstigând sume importante de bani din care au dezvoltat afaceri imobiliare si au achizitionat mai multe bunuri mobile si imobile. 

Cu ocazia perchezitiilor efectuate, în cauza au fost gasite mai multe sume de bani, droguri de risc, tigari de contrabanda, iar într-o locatie închiriata de catre suspecti pentru practicarea prostitutiei, a fost identificata o persoana vatamata minora.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img