vineri, 29 martie, 2024

EXPLOZIV! Un medic celebru din Iasi a scapat de puscarie ieri dupa-amiaza! Un investigator sub acoperire este cheia unei anchete soc in interiorul spitalului!

Distribuie:

Publicat:

Procurorii au gasit un martor care a acceptat sa lucreze sub acoperire si sa furnizeze informatii din interiorul spitalului • Acest martor cu identitate protejata este cheia dosarului, fiind folosit pentru a-i verifica pe medici daca iau spaga sau nu • Ieri dupa-amiaza, judecatorii de la Curtea de Apel Iasi au decis condamnarea medicului radiolog Eduard Moldovanu la o pedeapsa de trei ani de inchisoare cu suspendare, pentru luare de mita • Decizia de ieri este definitiva • O parte dintre acuzatii din acest dosar au recunoscut faptele si au fost scosi de multa vreme

Ieri, judecatorii de la Curtea de Apel Iasi au decis condamnarea medicului Eduard Moldovanu, seful Laboratorului de Radiologie si Imagistica Medicala, la trei ani de inchisoare cu suspendare, pentru comiterea infractiunii de luare de mita. Decizia de ieri este definitiva. In prima instanta, magistratii de la Tribunalul Iasi au decis condamnarea medicului la o pedeapsa de patru ani de inchisoare. La instanta superioara, Eduard Moldovanu a scapat practic de un an de inchisoare.

"Reduce cuantumul pedepsei principale aplicate inculpatului Moldovanu Eduard prin sentinta apelata, pentru savârsirea infractiunii de luare de mita în forma continuata, alcatuita din 7 acte materiale, prevazuta de art. 6 din Legea nr. 78/2000 raportat la art. 289 alin. 1 Cod penal, cu aplicarea art. 35 alin. 1 Cod penal, de la 4 ani închisoare la 3 ani închisoare", se arata in decizia de ieri a judecatorilor.

CONTINUAREA PE BZI.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img