joi, 28 martie, 2024

Exploziv! Un tanar a fost bagat dupa gratii dupa ce a intrat cu masina intr-un bolid Porsche Panamera! Dupa ce a ajuns la Politie, a fost incatusat!

Distribuie:

Publicat:

Soferii nu mai pot "glumi" deloc cu oamenii legii • La sfarsitul saptamanii trecute, un tanar in varsta de 30 de ani a fost retinut de politisti dupa ce a intrat cu masina intr-un bolid si a mers la sectie sa declare accidentul • In urma verificarilor s-a stabilit ca barbatul nu are permis de conducere, cu toate ca le-a prezentat politistilor un permis emis de autoritatile italiene • Documentul era insa fals, iar asta i-a adus ieseanului un dosar de toata frumusetea

Politistii ieseni si-au pus mainile in cap zilele trecute, cand s-au trezit la usa sectiei cu un individ care a venit sa declare un accident rutier. In ultima vreme, politistii le-au declarat razboi soferilor care incalca legea. Astfel, aproape in fiecare saptamana, la Iasi se fac retineri sau arestari din cauza infractiunilor rutiere.

Totusi, sinceritatea unora dintre soferi este prea mare si uneori ii baga pe acestia intr-un mare bucluc. Alin Popovici, un tanar de 30 de ani, din Iasi, conducea un autoturism marca VW Golf, iar din cauza unei manevre gresite a acrosat un bolid Porsche Panamera. Ulterior, tanarul a mers la Sectia de Politie Miroslava sa declare accidentul. Nici nu se gandea macar la ce avea sa urmeze. Oamenii legii i-au verificat documentele si au stabilit ca acesta nu detine permis de conducere. Totusi, el le-a prezentat politistilor un permis de conducere emis de autoritatile din Italia, insa documentul ar fi fost fals. De la o simpla tamponare s-a ajuns la o adevarata problema ce ar putea avea urmari grave.

continuarea pe bzi.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img