News Flash:

Expoziție inedită de construcții LEGO, la Iulius Mall Iași

6 Mai 2021
634 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulius Mall Iasi 01 1

O expoziție plină de culoare îi aşteaptă pe ieșeni, weekendul acesta, la Iulius Mall. Vizitatorii sunt invitaţi să exploreze orașe în miniatură, construite în detaliu, din milioane de piese LEGO, la Expoziția Brickenburg - Zilele Fanilor LEGO. Aceasta poate fi vizitată în perioada 7 – 9 mai 2021, între orele 10.00 - 21.00, iar pentru siguranța tuturor, menținem ridicat nivelul măsurilor de prevenție. Accesul este gratuit!

Ieșenii de toate vârstele vor putea „călători”, în perioada 7 – 9 mai 2021,  în lumea orașelor în miniatură, unde imaginația și creativitatea sunt exprimate prin intermediul pieselor LEGO. Expoziția Brickenburg - Zilele Fanilor LEGO are loc la etajul 1 al Iulius Mall, iar vizitatorii pot admira machete cu elemente ce recreează orașe, clădiri impresionante, trenulețe, nave spațiale din flotele Star Wars și multe altele. Aceste construcții complexe și originale sunt realizate de membrii Asociației Brickenburg, iar rețeta prin care piesele de joc s-au transformat în mici opere de artă este reprezentată de pasiune, răbdare și disciplină. Așa că, vino la Iulius Mall Iași să te bucuri alături de cei dragi de momente pline de culoare pe tărâmul fermecat al construcțiilor din LEGO și pleacă acasă cu telefonul plin de amintiri!

După „city break-ul” în Brickenburg, fă o vizită locațiilor dedicate copiilor și tinerilor din Iulius Mall Iași, care au pregătit oferte speciale cu ocazia expoziției! Dalla Club Art te întâmpină cu reduceri de până la 20% la cursurile de arte mixte, teatru, design vestimentar, machiaj, coafură, fotografie și prelucrare foto. Oana Floriea Ballet School te așteaptă cu prețuri reduse pentru lecții de balet, iar școala de dans Spirit of Dance are promoții de până la 20% la abonamentul pentru luna în curs. Code School Clubs propune un workshop, unde cei mici vor putea să automatizeze construcții LEGO cu piese mobile, dar și reduceri la abonamentele achiziționate în perioada 7 – 9 mai.

În cadrul expoziției, pentru siguranța publicului, se păstrează distanțarea fizică, sunt asigurate substanțe dezinfectante, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie.

 

 

Galerie Foto

Iulius_Mall_Iasi_02_1_
iulius mall
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 23 queries | Mysql time :0.044828 (s)