vineri, 19 aprilie, 2024

Expozitie cu tehnica de protectie civila si demonstratii pentru acordarea primului ajutor, la Iulius Mall Iasi

Distribuie:

Publicat:

Pentru a marca o serie de evenimente care și-au pus amprenta asupra istoriei României, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Mihail Grigore Sturza" al Județului Iași va organiza mai multe activități în parcarea Iulius Mall Iași. Astfel, salvatorii ieșeni vor celebra Ziua Internațională a Protecției Civile și vor ține un moment de omagiu pentru victimele cutremurului din anul 1977.

Miercuri, 26 februarie 2020, între orele 10.00 și 16.00, în parcarea Iulius Mall Iași va fi o expoziție care va cuprinde tehnica de protecție civilă aflată în dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Iași. Totodată, membrii Inspectoratului vor executa și exerciții demonstrative de intervenție în caz de urgență radiologică, în care sunt implicate substanțe chimice periculoase.

Pentru o informare corectă în ceea ce privește acordarea primului ajutor, te așteptăm luni, 2 martie, la etajul 1 din Iulius Mall Iași, în zona Stef, unde salvatorii ieșeni, care fac parte din arma Protecției Civile, o componentă a sistemului Securității Naționale, vor organiza demonstrații în acest sens. Iar pentru a omagia victimele cutremurului din 1977, miercuri, 4 martie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Iași vă îndeamnă să păstrați un moment de reculegere, începând cu ora 12.00 .

Vino la Iulius Mall Iași să descoperi tehnica de protecție civilă, să afli cum poți salva o viață și să-i întâlnești pe salvatorii ieșeni!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img