joi, 28 martie, 2024

EY lanseaza editia din acest an a competitiei Entrepreneur Of The Year

Distribuie:

Publicat:

Firma de consultanţă EY a lansat miercuri ediţia din acest an a competiţiei "Entrepreneur Of The Year", care premiază antreprenorii cu viziune, ale căror decizii au impact pozitiv în comunităţi, potrivit Agerpres.

Antreprenorul care va fi desemnat câştigător va reprezenta România în cadrul competiţiei globale EY World Entrepreneur Of The Year, a cărei gală va avea loc la Monaco în iunie 2021.

În cadrul celei de a V-a ediţii a competiţiei locale, pe lângă marele titlu EY Entrepreneur Of The Year, se vor acorda premiul EY Emerging Entrepreneur Of The Year in Technology şi premiul de excelenţă unei afaceri de familie de succes – Family Business.

În plus, având în vedere contextul social şi economic pe care îl traversăm, au fost adăugate două noi categorii: Social Responsibility in the context of Covid-19 (Responsabilitate socială în perioada Covid-19) şi The most successful business transformation during the Covid-19 period (Cea mai de succes transformare a unui business în perioada pandemiei Covid-19).

"Prin competiţia EY "Entrepreneur Of The Year" ne propunem să descoperim şi să recunoaştem meritele celor care continuă să inoveze şi să creeze locuri de muncă, lideri care reuşesc să depăşească momentele dificile create de criza pandemică şi care contribuie activ la construirea unei lumi care funcţionează mai bine. EY World "Entrepreneur Of The Year" este singura competiţie globală a antreprenorilor, care premiază lideri de succes din întreaga lume. Anul acesta suntem la cea de-a V-a ediţie la nivel naţional, având în acelaşi timp o tradiţie de peste 30 de ani la nivel global", spune Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România şi Moldova şi Chief Operating Officer pentru EY Europa Centrală şi de Sud-Est şi Regiunea Asiei Centrale, citat în comunicat.

Înscrierea candidaţilor va fi în perioada 8 iulie – 25 septembrie 2020.

Juriul independent este alcătuit din 3 antreprenori şi 2 executivi de top, dintre care şi câştigătorul ediţiei anterioare, Ovidiu Şandor, Fondator şi CEO Mulberry Developments (Preşedintele juriului), Mihaela Bîtu, CEO ING Bank, Rucsandra Hurezeanu, Fondator şi CEO Ivatherm, Cristian Rusu, fondator şi CEO Casa Rusu şi Fady Chreih, CEO Regina Maria.

Candidatul se poate înscrie singur sau poate fi nominalizat, cu acordul acestuia, de către o altă persoană (un partener, consultant, client, furnizor, angajat, membru al familiei etc.).

Condiţiile de eligibilitate pentru programul EY "Entrepreneur Of The Year" sunt următoarele: antreprenorul trebuie să aibă o afacere care să fie înfiinţată de cel puţin 3 ani, să aibă flux constant de venituri de cel puţin 2 ani şi un număr minim de 10 angajaţi.

Candidatul trebuie să joace un rol activ în afacere şi să deţină o parte semnificativă din capitalul subscris al firmei (minim 20%). Naţionalitatea română nu condiţionează participarea în competiţie, este important însă ca operaţiunile afacerii să se desfăşoare în cea mai mare parte în România.

În cadrul acestei ediţii, echipa EY România va acorda un premiu pentru Responsabilitate socială în perioada Covid -19 antreprenorilor care s-au implicat în protejarea comunităţilor şi un premiu de excelenţă unei afaceri de familie din România, care va dovedi că este pregătită pentru o tranziţie armonioasă către o nouă generaţie şi către un business sustenabil. În ediţia anterioară, premiul Family Business Award a fost câştigat de familia Boromiz, care conduce grupul Boromir.

Premiul Cea mai de succes transformare a unui business în perioada pandemiei Covid-19 va fi acordat afacerii care a demonstrat flexibilitate şi adaptabilitate la noile realităţi din mediul de business induse de criza sanitară globală, de către sponsorul competiţiei LGT Bank.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img