miercuri, 24 aprilie, 2024

Face bani si din piatra seaca! Ce suma le cere Connect-R fanilor care vor sa petreaca alaturi de el in culise

Distribuie:

Publicat:

Connect-R a invatat de la colegii mai vechi in bransa cum sa capitalizeze admiratia fanilor. De ziua lui, ii cheama sa chefuiasca alaturi de el, daca sunt dispusi sa plateasca pentru asta. 

Pe 9 iunie, cand implineste 37 de ani, Connect-R petrece, pentru prima data, nu in vreun club, cu prietenii, ci pe scena ”vanata” de toti cantaretii din Romania: cea a Salii Palatului din Capitala. Acolo, 4.000 de fani ii vor putea canta ”La multi ani”. 

Iar 37 din acesti 4.000 vor fi norocosii care-l vor urma in culise pe Connect-R, dupa show, la o petrecere exclusivista. E drept, nu gratis. Acestia vor trebui sa scoata din buzunar cate 370 de lei pentru a bea sampanie cu el si a manca din tortul lui! 

Intitulat ”Eu sunt Stefan”, dupa numele din buletin al artistului, Stefan Mihalache, spectacolul de pe 9 iunie se vrea a fi modalitatea prin care Connect-R le multumeste tuturor celor care l-au facut celebru, dar si cea mai sincera si transparenta intalnire a fanilor cu omul din spatele vedetei, Stefan, artistul. 

”Am decis ca abia la 37 de ani sa sustin primul meu concert la Sala Palatului, pentru ca abia acum am reusit sa ma cunosc cu adevarat, dupa ce am fost si sus, si jos si m-am observat in ambele ipostaze. E pentru prima oara cand de ziua mea voi avea si familia, si prietenii, si fanii intr-un singur loc”, ne-a marturisit Connect-R, autorul unor succese ca ”Vara nu dorm”, ”Da-te-n dragostea mea” ori ”Noi ne potrivim”. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img