joi, 28 martie, 2024

„Fai, moldoveanco!” Ce a raspuns Andreea Marin cand a auzit una ca asta

Distribuie:

Publicat:

Multe dintre vedetele din showbiz-ul romanesc au acordat interviuri interesante pentru revista Playboy, fondata de Hugh Hefner.
Publicatia este una dintre revistele care au facut istorie in presa mondiala. In editiile din Romania, unele vedete au pozat in ipostaze incendiare, in timp ce altele au acordat interviuri spumoase.
Una dintre vedetele care a raspuns la cateva intrebari pentru Playboy a fost Andreea Marin, care a divortat de Stefan Banica Junior in anul 2013.
„Te speli pe dinti de fata cu Stefan? Stai cu bigudiurile in par in fata lui?” a fost intrebata fosta zana a surprizelor, care la acea vreme era inca partenera de viata a lui Stefan Banica Junior.
„De ce sa evit? Sunt eu insami, mai ales in acele ipostaze. Vreau sa fiu iubita de catre barbatul meu pentru ceea ce sunt eu, nu sa fiu nevoita sa „pozez” acasa. Ar fi extrem de obositor, ineficient si lipsit de satisfactia implinirii personal, in final” a raspuns ea.
„Ai suporta ca un barbat sa-ti spuna tandru „Fai, moldoveanco!”?”, a mai fost ea intrebata.
„Bineinteles, e o gluma simpatica, daca stii cum s-o privesti si nu esti incrancenata, si daca e vorba de un ton cald, tandru… Imi amintesc ca „tonul face muzica”, nu?”, spunea Andreea Marin.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img