vineri, 29 martie, 2024

Faimosii pierd din nou in fata Razboinicilor! Lacrimi de disperare in echipa vedetelor de la Survivor Romania 2021: “O sa-i rupem data viitoare”

Distribuie:

Publicat:

Faimoșii au pierdut încă un meci în fața Războinicilor, însă nu se dau bătuți și merg cu încredere înainte. Ediția cu numărul trei de la Survivor România 2021 a fost una palpitantă și a ținut publicul cu sufletul la gură.

Încă un meci spectaculos la Survivor România. Echipa Faimoșilor a pierdut, deși în primă fază a reușit să se impună în fața Războinicilor. Aceștia din urmă au răsturnat scorul și au reușit să câștige cu 10-7, după un meci palpitant. În echipa Războinicilor au marcat: Musty, Mellina, Roxana, Lucian, Marilena, Sorin, Maria, Lucian, Andreea, Alin, în timp ce la Faimoși marcatorii au fost: Cosmin Stanciu, Elena Marin, Amna, Jador, Costi, Majda, Jador.

Miza jocului de astăzi, la Survivor România 2021

Faimoșii și Războinicii au luptat astăzi pentru o miză importantă: provizii. "Astăzi jucăm pentru provizii! Echipa care câștigă primește 1,5 kilograme de orez și 500 ml de ulei. Avem și pentru echipa pierzătoare ceva. Aceștia primesc jumătate din cantitate, mai exact: 750 gr de orez și 250 ml de ulei.", a fost anuțul făcut de Daniel Pavel , la startul probei.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img