vineri, 29 martie, 2024

Fals procurat cu 750 de euro, descoperit la controlul de frontieră

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privinţa unui tânăr cu cetățenie română și R. Moldova asupra căruia s-a descoperit un permis de conducere fals. 

În data de 2 iunie a.c., în jurul orei 18.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița/I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, C.D., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 22 de ani, pasager într-un autoturism.

La controlul de frontieră, polițiștii de frontieră au observat în portmoneul lui C.D. un permis de conducere cu însemnele autorităţilor române. Având suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, au fost efectuate verificări suplimentare, constatându-se că permisul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals. 
Tânărul a declarat că a procurat permisul de conducere în anul 2018, prin intermediul unui cetăţean ale cărui date nu le cunoaşte, contra sumei de 750 de euro.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img