joi, 18 aprilie, 2024

FALS: Toata lumea credea ca Flavia este iubita lui Dani Otil. Vezi detalii

Distribuie:

Publicat:

Chiar daca toata lumea credea ca Flavia Mihasan, asistenta de la “Neata cu Razvan si Dani” este iubita colegului sau de platou, iata ca lucrurile s-au dovedit a fi false.

Iubitul Flaviei Mihasan este un actor de la ProTV. Putini sunt cei care stiu ca Alexandru Ion este sufletul pereche al frumoasei blondine.

Alexandru joaca in serialul de comedie „Atletico Textila”, unde interpreteaza rolul unui fotbalist.

Actorul a vorbit despre relatia sa cu Flavia si a dezvaluit modul in care a observat-o pe cea care avea sa-i devina iubita.

„Prima data cred ca ne-am vazut la «Neatza», eram invitat in platou. Urma sa prezint o emisiune la respectivul post de televiziune. Mi se intampla extrem de rar, spre niciodata, sa observ picioarele la o femeie. Sunt alte lucruri pe care le observ. Eh, dar la ea asta am observat. M-am prabusit, m-am adunat cu farasul”, a spus Alexandru Ion.

Flavia a tinut sa faca si ea mici precizari despre relatia cu Alexandru Ion, fiind apoi completata de iubit.

„Dupa emisiunea aceea ne-am vazut la lansarea de grila. Si acolo, tu m-ai abordat. Sau eu pe tine? Nu mai tin minte”, a spus Flavia.

“Ea a rugat pe cineva sa vina la mine si sa ne faca cunostinta! A doua zi am plecat la Budapesta cu un spectacol, am vorbit mult la telefon si cand m-am intors ne-am si vazut, iar de acolo e istorie. Dar mi-a placut ca ea a facut primul pas”, a mai spus Flavia Mihasan.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img