marți, 16 aprilie, 2024

Familia Deliei, momente grele dupa operatia lui Ion Matache! Tatal artistei are o recuperare greoaie: „Era o tumora destul de urata”

Distribuie:

Publicat:

Ion Matache, tatal Deliei, a suferit o noua operatie, a treia in mai putin de un an. Gina Matache, mama cantaretei, a vorbit despre starea de sanatate a fostului sau partener.

„N-a venit de bine de acolo. El avea probleme de sanatate. Are deja trei operatii, ceea ce e greu pentru un om care n-a avut treaba cu spitalele. Urmeaza recuperarea, dar e greoaie. Orice efort tine, doare. Trebuie sa schimbam alimentatia cu totul, stilul de viata trebuie schimbat.

Problema pe care o avea la rinichi o stiam de acum trei ani, dar a sperat ca se poate vindeca. Era o tumora destul de urata, care nu stim deocamdata de ce natura e. Se pare ca e benigna. (…) Suntem ingrijorati, iti dai seama. Trebuie sa ne mobilizam sa-l punem pe picioare,” a declarat Gina Matache, in emisiunea lui Morar.

CITESTE SI: Delia i-a pus la punct pe fanii care au comentat pe marginea nasului ei: "Ce e in neregula cu voi, oameni buni?"

Delia a postat un mesaj pe contul de socializare, imediat ce fanii au comentat pe marginea nasului ei.

Interpreta i-a pus imediat la punct si le-a spus ca ea este multumita de nasul ei.

"Eu si nasul meu taiat va spunem "buna dimineata!". E totul despre unghi, helloo! Ce vreau sa spun: ce e in neregula cu voi, oameni buni? Nu e ca si cum am un nas ca acesta!", spune Delia.

"Imi place nasul meu mare, nu pot sa va mint!", mai spune cunoscuta cantareata pe contul de socializare.

Nonconformista, cameleonica, mereu surprinzatoare, Delia revine cu un nou single care se numeste "Du-te-ma". Piesa a fost compusa integral de artista si produsa de Alex Cotoi, care a produs majoritatea hiturilor Carla's Dreams, dar si single-ul anterior al Deliei "Fata lu' tata".

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img