vineri, 26 aprilie, 2024

Familia Saramat, distrusa de durere dupa ce Sorina a spus ca nu mai vrea sa auda de Romania! Reactie dramatica din partea familiei de la baia de Arama

Distribuie:

Publicat:

Mariana Șaramăt, femeia din Baia de Aramă care a crescut-o pe Sorina, fiica adoptată de familia Săcărin din SUA, a reacționat după ce micuța a anunțat că nu mai vrea să se întoarcă niciodată în România.

 

Anunțul Sorinei că nu vrea să se mai întoarcă niciodată în România și că nu mai vrea să audă de această țară a stârnit o durere enormă pentru femeia care a crescut-o de mică. Mariana Șaramăț nu a comentat declarațiile Sorinei sau a noii mame adoptive, acordate presei în urmă cu câteva zile, însă a postat o fotografie cu Sorina și cu cealaltă fiică pe care o are. ”Puii mei frumoși”, a scris femeia pe contul ei de socializare. Mariana Șaramăț a explicat, cu ceva vreme în urmă, că Sorina este extrem de legată de sora ei vitregă și că celor două fete le este cu siguranță foarte greu una fără cealaltă.

Sorina: ”Nu mai vreau să merg în România”

Jurnalista Ioana Ene Dogioiu a realizat pentru Spotmedia un interviu cu Sorina și familia Săcărin din Statele Unite, în urmă cu câteva zile. Ea a aflat că fata nu mai vrea să se întoarcă niciodată în România și că aproape refuză să mai vorbească în limba română.

”Ți-ar plăcea să vii să mai vizitezi România?”, a întrebat-o Dogioiu pe Sorina. ”Nu”, a fost răspunsul Sorinei”. ”În vizită?”, a insistat jurnalista. ”Nu. Eu, Eva și Adam (frații ei, n.r.) nu vrem să mergem în România”, a răspuns tranșant fetița luată pe sus de procurori.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img