sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Fane Vancică, declarații neașteptate despre scandalul cu fratele lui Tzancă Uraganu

Distribuie:

Publicat:

În exclusivitate pentru Antena Stars, Fane Vancică a oferit primele declarații, după scandalul cu Miraj, fratele lui Tzancă Uraganu. Ce a mărturisit, dar și care a fost, de fapt, motivul discuțiilor dintre cei doi.

Fane Văncică a oferit primele declarații, după ce s-a certat cu Miraj, fratele lui Tzancă Uraganu. De la ce a pornit totul, de fapt. Ce a mărturisit despre scandal, dar și care a fost motivul pentru care s-a ajuns la discuțiile purtate.

Fane Vancică, declarații neașteptate despre scandalul cu fratele lui Tzancă Uraganu

În exclusivitate pentru Antena Stars, Fane Vancică a mărturisit că Miraj este, de fapt, prietenul lui, iar cearta ar fi pornit din cauza unui live făcut în urmă cu aproximativ cinci ani, în care acesta a vorbit urât la adresa lăutarilor, și despre care fratele lui Tzancă Uraganu credea că este recent.

„În legătură cu Miraj, Miraj este prietenlul meu, a fost o discuție ca între noi, ca între romi. El este un băiat, care de multe ori mai consumă și el alcool. Am făcut acum vreo 4,5 ani un live, iar el a văzut eu am mai înjurat lăturaii și am înjurat pentru că unii dintre lăutari nu s-au ținut de promisiune și am ieșit pe platformă, tot așa, băusem și eu un pahar în plus, și am vorbit niște lucruri pe care eu le cred adevărate, s-au și adeverit”, a mărturisit Fane Vancică, pentru Antena Stars.

Ce a mărturisit

Fane Vancică a ținut să precizeze că unii lăutari ar returna banii oamenilor, iar Miraj ar fi crezut că live-ul era făcut în acel moment. Deși s-au certat, acesta susține că fratele lui Tzancă Uraganu este prietenul lui și din când în când ar mai face și glume de acest fel între ei.

„Unii dintre lăutari au plătit banii înapoi pe care i-au luat de la anumite persoane și el a crezut că acum am făcut live-ul și a ieșit pe platformă și m-a înjurat. Miraj este prietenul meu, suntem familie, cred că a fost și puțin așa o glumă, ca între noi… ne mai înjurăm așa din când în când”, a adăugat acesta.

În urma scandalului, Fane Vancică nu este supărat și susține că au mai existat momente în care el și Miraj ar mai fi avut discuții de acest fel, care sunt, de fapt, glume.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img