vineri, 19 aprilie, 2024

Fanii au preluat al doilea pachet de 10 la suta din actiunile clubului Dinamo

Distribuie:

Publicat:

Peluza Cătălin Hîldan a anunţat, joi, că boardul DDB şi clubul Dinamo au semnat documentul prin care fanii au preluat al doilea pachet de zece la sută din acţiunile clubului, pentru un leu, potrivit news.ro.

În plus, DDB a virat 735.000 de dolari pentru plata restanţelor faţă de jucători.

“AVEM 20,06% DIN CLUBUL DINAMO

Ne-am ţinut de cuvânt şi am plătit din nou salariile jucătorilor şi alte cheltuieli administrative. Aceasta a fost hotărârea membrilor care au votat pe platforma DDB până ieri la ora 24.00.

Rezultatul votului arată determinarea câinilor în tot ce fac: 97,5% din socios au votat DA şi astăzi, boardul DDB şi Clubul Dinamo 1948 au semnat documentul prin care a fost preluat un al doilea pachet de 10% din acţiunile clubului pentru 1 leu.

Tot astăzi a fost virată şi suma de 735.000 lei pentru plata restanţelor faţă de jucători.

Asta înseamnă respect faţă de membrii DDB care doresc să ne respectăm deviza ”FAPTE, NU VORBE!”

Cu oameni ca voi DINAMO NU VA MURI NICIODATĂ! Dinamo trăieşte prin suporteri şi NICIUN VIRUS nu va putea omorâ visul suporterilor de a salva Dinamo şi de a decide singuri destinele acestui club.

Vom fi loviţi din toate părţile în aceste zile. Loviţi de un adversar invizibil, aşa cum este virusul acesta, dar şi de duşmanii clasici, care se tem că Dinamo se ridică. Dar cu fiecare lovitură noi trebuie să devenim mai puternici şi mai hotărâţi. Nimic nu ne mai poate întoarce din drum.

DINAMO VA RENAŞTE DIN PROPRIA-I CENUŞĂ!

Am promis că la 10.000 de membri CLUBUL DINAMO VA FI AL SUPORTERILOR. ŞI NE VOM ŢINE DE CUVÂNT!

Astăzi trebuie să spargem pragul de 7000 de membri şi să continuăm să creştem. Ne mai despart 3000 de paşi de uşa rotativă de la RIN. Odată ajunşi acolo, vom dezinfecta totul şi vom lua tot ce este al nostru.

CĂINE, NU MAI STA PE GÂNDURI!”, este mesajul de pe pagina de Facebook Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img