vineri, 29 martie, 2024

Fanii Game of Thrones vin cu o noua teorie. VEZI DETALII

Distribuie:

Publicat:

Fanii serialului Game of Thrones se reped asupra teoriilor de pe Internet precum cainii pe Ramsay, iar una dintre acestea pare a castiga tot mai multi adepti.

Potrivit vloggerului Alt Shift X citat de howardstream.com, autorul George R.R. Martin a inclus in volumele sale mai multe indicii care par sa sugereze ca Jon Snow, interpretat de actorul Kit Haringot, si Sansa Stark, interpretata de Sophie Turner, care au fost crescut ca frati vitregi, ar putea deveni sot si sotie.

Teoria se bazeaza pe o interpretare a cartii ”A Knight of the Seven Kingdoms”, in care reprezentanti ai celor cinci case concureaza intr-un turneu. Este vorba despre Lyonel Baratheon, Tybolt Lannister, Leo Tyrell, Humfrey Hardyng si Valaar Targaryen.

Ordinea in care ei sunt prezentanti coincide cu preferintele pe care Sansa le-a avut pana acum: a fost logodita cu Joffrey Baratheon si Loras Tyrell si casatorita cu Tyrion Lannister si Harrold Hardyng (in carti). Asta inseamna ca urmatorul care o va cuceri pe Sansa va fi un Targaryen, iar finalul sezonului 6 din Game of Thrones a aratat ca Jon Snow este, de fapt, un Targaryen.

Fanii vor vedea daca teoria este valabila in noul sezon al serialului, care va debuta in 2017.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img