News Flash:

'Fantoma de la Kiev' era de fapt o unitate de aviație - Comandantului grupului, găsit mort după trei luni

4 Octombrie 2022
242 Vizualizari | 0 Comentarii
media 166481907940232400

La Bucha, în regiunea Kiev, va fi organizată înmormântarea comandantul grupului „Fantoma din Kiev”, colonelul Mihail Matiușenko. Acest lucru a fost anunțat de primarul din Bucha, Anatoli Fedoruk, pe Facebook, potrivit agenției Unian.

Potrivit acestuia, Mihail Matiușenko a murit în mod eroic în timp ce îndeplinea o misiune de luptă pe 26 iunie într-o bătălie aeriană deasupra Mării Negre.

El a reușit să desfășoare o luptă de noapte pe un avion de antrenament L-39 împotriva a două Su-30 rusești. După ce a aflat despre pierderile irecuperabile ale echipajelor de bombardiere antrenate, Matiușenko a plecat pe fronturile de sud și de est.

„Pentru Mihail Matiușenko, aceasta a fost ultima misiune. Nu s-a mai întors de la următorul zbor, iar ei l-au căutat mult timp. Astăzi pleacă acasă, la Bucha. Să ne întâlnim în mod adecvat și să ne luăm rămas bun de la Apărător, care și-a dat viața pentru noi și pentru Ucraina. Despărțirea va avea loc luni, 3 octombrie, la ora 14:00, pe Aleea Eroilor din Bucha - la cimitirul de pe strada Deputațkaia, 1”, a declarat Fedoruk.

Continuarea pe stiripesurse.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0811 (s) | 23 queries | Mysql time :0.032245 (s)