marți, 19 martie, 2024

Fara emotii la Hoceni : Vasile Tabara ramane primarul comunei

Distribuie:

Publicat:

Vasile Tabara, edilul comunei Hoceni, a castigat relaxat lupta electorala in comuna pe care o pastoreste de ani de zile si pe care a reusit sa o modernizeze treptat si sigur .Printr-o postare pe reteaua de socializare, primarul Tabara le mulțumește cetatenilor pentru voturile de incredere acordate lui cat si echipei din Consiliul Local . Totodata acesta ii asigura pe cei din comuna vasluiana Hoceni ca dezvoltarea comunitatii continua si ca aparatul administrativ este in slujba cetateanului :

 

“Dragi locuitori ai comunei, dragi prieteni,

În urma votului din data de 27 septembrie 2020, am fost reales din nou primar al acestei comune.

Așa cum spuneam și cu alte ocazii, această alegere mă onorează, mă bucură, dar și mă responsabilizează.

Vă mulțumesc tuturor celor care m-ati votat și vă asigur că mă voi strădui să realizez cât mai multe din promisiunile făcute.

Numărul de voturi cu care am câștigat m-a făcut să înțeleg că ați evaluat munca pe care eu și echipa mea am realizat-o în cei patru ani.

Sunt un om care poate, care știe să administreze această comună și împreună cu dumneavoastră, consilierii locali și salariații primăriei vom căuta ca munca și realizările noastre să ducă la îmbunătățirea condițiilor de viață ale celor care trăiesc în comuna Hoceni.

Mă bucur că ați înțeles care este diferența dintre administrația publică și agricultură.

Mă bucur că ați observat agresivitatea, iluziile și minciunile contracandidaților mei.

Prin votul dat de dumneavoastră s-a văzut puterea și intențiile lor care pe parcursul campaniei au cheltuit sume importante de bani, au dat arendă celor cu drept și fără drept, au dat de băut, au instigat, au amenințat, au jignit, toate cu scopul de a câștiga voturi, însă lupta pe voturi nu se face așa și dumneavoastră ați știut și ați sancționat drastic această echipă PNL, și în special cei din localitatea Barboși, unde eu ca primar am făcut cele mai mari investiții realizate vreodată în comuna Hoceni.

Vă mulțumesc tuturor și vă asigur că voi fi mai bun și mai implicat în munca pe care o am de făcut în următorii patru ani.

Așa să ne ajute Dumnezeu!” se arata  in postarea de pe reteaua de socializare

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img