marți, 19 martie, 2024

FARA PRECEDENT! Guvernul ANULEAZA ceremonia de primire a premierului japonez – UPDATE

Distribuie:

Publicat:

Presedintele Klaus Iohannis il va primi, marti, pe prim-ministrul Japoniei, Shinzo Abe, in cadrul vizitei oficiale pe care inaltul demnitar nipon o intreprinde la Bucuresti. Este prima vizita in Romania a unui prim-ministru al Japoniei si are loc in contextul celebrarii a cinci ani de la convenirea, in 2013, a Parteneriatului Reinnoit dintre Romania si Japonia.

 

 

Stire initiala: Gest fara precedent, dupa demisia lui Mihai Tudose! Guvernul a decis sa anuleze ceremonia de primire oficiala a prim-ministrului japonez Shinzo Abe, potrivit Romania TV. Oficialul trebuia sa fie intampinat de premierul demisionar , Mihai Tudose, insa acesta din urma si-a delegat atributiile catre vicepremierul Paul Stanescu. , 

REVOLTATOR! Premierul Japoniei a fost lasat cu ochii in soare, dupa demiterea lui Mihai Tudose

Aflat in turneu in Europa, premierul Japoniei, Shinzo Abe, ajunge astazi la Bucuresti. Este primul sef al unui guvern japonez care viziteaza Romania.

"Voi extinde granitele diplomatiei japoneze, confirmand in acelasi timp coordonarea noastra stransa asupra problemei Coreei de Nord si altor chestiuni presante cu care se confrunta comunitatea internationala”, a declarat Abe recent, la o intalnire intre guvern si coalitia la putere, a formatiunii sale Partidul Liberal Democrat cu partidul mai mic Komeito.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img