joi, 25 aprilie, 2024

Fara succes! Dosarul mortii lui Andrei Gheorghe bate pasul pe loc! Ce se intampla

Distribuie:

Publicat:

Dosarul mortii lui Andrei Gheorghe e inca la Politie, desi au trecut aproape doua luni de la momentul in care realizatorul TV a fost gasit fara suflare in locuinta sa. Si asta pentru ca medicii nu au finalizat raportul medico-legal pentru ca acest caz sa fie inchis. Vestea mortii lui Andrei Gheorghe la doar 56 de ani a venit pe 19 martie. In jurul orei 22.30, la Dispeceratul Ilfov s-a primit un apel de la ingrijitorul lui Andrei Gheorghe. Acesta a precizat ca l-a gasit pe jurnalist fara suflare, in mansarda vilei sale din Voluntari. La vremea respectiva, anchetatorii spuneau ca Andrei Gheorghe era singur in locuinta, in momentul in care s-a produs tragedia, usa  locuintei nu fusese fortata si pe trupul omului de televiziune nu erau semne de violenta. Trupul omului de televiziune a fost incinerat la cateva zile de la deces, doar in prezenta familiei.

Fosta sotie a lui Andrei Gheorghe rupe tacerea dopa moartea acestuia: "Am ras si la un moment dat s-a lasat asa o liniste…"

Raportul medico-legal nu e gata
La autopsia facuta la Serviciul de Medicina Legala Ilfov, legistii au stabilit ca Andrei Gheorghe ar fi fost rapus de probleme cardiace mai vechi care, in timp, i-ar fi provocat mai multe infarcte. Specialistii au prelevat mai multe probe biologice care au fost trimise, pentru analiza, in laboratoarele INML “Mina Minovici”.  Rezultatele la aceste teste nu au ajuns, inca, la medicii care intocmesc raportul medico-legal in acest caz, astfel ca, fara actele de legisti, politistii din Ilfov, care au dosarul mortii lui Andrei Gheorghe, nu pot inchide cazul.

Poate sa dureze si luni de zile
“Nu este vina politiei, nu au terminat cei de la IML treaba. Dupa ce trec in raportul medico-legal toate datele si detaliile, atunci fac si factura pentru tot. Apoi aceasta trebuie achitata. Oricum, poate sa fie de durata, de ordinul saptamanilor sau lunilor. Dupa caz. Asta este procedura”, ne-au dezvaluit surse judiciare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img