joi, 25 aprilie, 2024

Fata cea mare a mamei monstru din Bucuresti, care si-a snopit in bataie copilul, dezvaluiri socante! Nicoleta a fugit de acasa: ”Avea o gaura in cap”

Distribuie:

Publicat:

Nicoleta este fata cea mare a femeii din București, care și-a bătut copilul de patru ani. Ieri, a apărut un clip terifiant pe rețelele de socializare. În imaginile surprinse și devenite virale se poate observa cum o mamă își bate cu cruzime fetița de doar patru ani. Nicoleta, fata cea mare a femeii, a povestit într-o emisiune televizată, că atât ea, cât și alte surorori au trecut prin aceleași chinuri de care cea mică a avut parte.

Fata cea mare a mamei monstru, mărturisiri șocante

Tânără a declarat că nu este prima dată când mama ei este violenta cu fetița de patru ani. Aceasta a spus la ”Acces Direct” că anul trecut a văzut-o pe cea mică cu capul spart. Potrivit spuselor acesteia, rana a fost atât de mare, încât se putea observa că fetița avea o gaură la nivelul craniului.

Adolescenta a dezvăluit faptul că a fugit de acasă împreună cu Florina, o altă soră, fiind sătule de chinurile prin care treceau. Nicoleta a fost crescută de bunici, unde a avut parte de o viață plină de bătăi, și bunica ei fiind violentă. Aceasta povestește cum în momentul în care Florina a venit plină de vânătăi la ea, fata cea mare a decis să fugă împreună cu ea de acasă, apelând la Protecția Copilului.

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img