News Flash:

Fata de Aur de la Huși: Campioană europeană la canotaj! - FOTO

11 Octombrie 2021
3253 Vizualizari | 0 Comentarii
1111

Vasluianca Ana-Maria Matran este campioană europeană la canotaj.

Sportiva a obținut medalia de aur cu echipa României la Campionatul European de canotaj la Juniori de la Munchen (Germania), în proba de patru vâsle feminin (JW4x).

Din echipaj au mai făcut parte Andreea-Fabiola Iorgovan, Elena-Diana Suta și Diana-Ionela Petian.

Ana Maria Matran are 17 ani, este născută pe 15 februarie, în Huși, și practică acest sport de câțiva ani, din august 2018, fiind legitimată la CSM Călărași.

Tot în acest an, Ana Maria Matran a reprezentat România la Campionatul Mondial de Juniori, desfășurat între 11-15 august, în Plovdiv, Bulgaria. Atunci a concurat în proba de simplu vâsle feminin (JW1x), adolescenta reușind să se claseze pe locul șase.

„Aceasta medalie este cea mai mica ca și dimensiune, dar cea mai valoroasa dintre toate. Ea a venit datorita muncii depuse în parcursul acestui an, de altfel fiind și prima medalie de la un Campionat European. Dupa clasarea pe locul 9 de la Campionatul Mondial am știut ca trebuie să schimb ceva, și asta am și făcut, eu intrand mult mai târziu în aceasta barcă față de colegele mele. M-au primit cu bratele deschise și au avut încredere în mine iar asta m-a ajutat enorm de mult. Am plecat de acasă cu gândul la medalia de aur și știam ca putem deoarece am muncit enorm de mult. Aceasta medalie mi-a dat mai multa încredere în mine și acum nu mai am niciun dubiu în ceea ce ma privește în canotajul românesc. Pe mai departe m-as vedea tot canotaj făcând, de ce nu știu, dar ma atrage și nu cred ca ma voi lăsa prea curând. Îmi doresc ca și anul viitor sa fie cel puțin la fel de bun și le urez mult succes colegelor mele care fac pasul spre tineret. Va mulțumesc mult pentru toată susținerea voastră și pentru cea mai frumoasa cursa din viata mea. „ declara campioana pentru bzv.ro

 

Anul trecut, însă în perioada 26-27 septembrie, sportiva a luat parte la Campionatul European de Juniori, găzduit în Belgrad, Serbia.

Atunci, vasluianca a concurat tot în proba de simplu vâsle feminin, însă a ieșit pe locul patru.

 


bzv ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1050 (s) | 34 queries | Mysql time :0.037122 (s)