joi, 28 martie, 2024

Fata e celebra in toata lumea, dar imediat dupa ce a primit trofeul de „Cea mai frumoasa” a fugit de acasa cu el si l-a dus langa tomberoane

Distribuie:

Publicat:

Fata tanara si frumoasa din imagine care ingenuncheaza langa tomberoane este Khanittha ‘Mint’ Phasaeng (17 ani), si este din Thailanda. Ea a castigat concursul de frumusete „Miss Uncensored News Thailand 2015”, dar imediat dupa victorie, fata a plecat in orasul natal. De ce? Pentru a-i multumi mamei sale pentru ca i-a dat viata, incredere si sustinere pentru a ajunge atat de departe.

Mama noii regine a frumusetii se ocupa cu sortarea si prelucrarea si sortarea gunoiului, si astfel si-a castigat paine, crescand-o singura pe Khanittha. In fata mamei, fiica a aparut purtand pe cap o diadema sclipitoare, pantofi cu toc si o rochie superba. Imediat ce a vazut-o, s-a si aruncat la picioarele ei, acesta fiind modul traditional prin care copiii din tarile asiatice isi arata respectul fata de parintii lor.

Dar ce credeti ca a facut aceasta regina a frumusetii imediat dupa ce si-a aratat respectul fata de mama ei? Si-a schimbat hainele si a ajutat-o pe mama la strangerea si sortarea gunoaielor.

Fata spune ca nu dispretuieste deloc aceasta ocupatie, asta pentru ca din cauza acestei ocupatii ele au avut mereu paine pe masa. Khanittha, cu lacrimi in ochi, le povesteste jurnalistilor: „Cand juriul a anuntat ca eu sunt castigatoarea, credeam ca visez. Nu-mi venea sa cred ca o fata obisnuita poate deveni regina frumusetii”.
„Pentru tot ce am acum ii sunt recunoscatoare mamei mele. Ne castigam painea prin munca cinstita. Asa ca acest aspect nu ma face sa ma simt mai inferioara decat altii.”, mai adauga ea.

Printre altele, Khanittha are doar studii medii, dar in ancheta pentru concurs, la sectiunea despre „studii”, ea a scris ca are „studii superioare”. Cand au aflat despre acest lucru, organizatorii concursului au vrut sa o descalifice. Insa acest concurs nu evalueaza nivelul de studii al concurentelor si, de aceea, ei au hotarat ca Khanittha poate ramane. Un pic mai tarziu ea si-a cerut iertare in mod public pentru aceasta minciuna nepotrivita, scrie Perfect Media.

Premiul pe care l-a castigat aceasta fata frumoasa cu o inima de aur este 30.000 de Baht, moneda nationala in Thailanda, iar Khanittha vrea sa ii foloseasca pentru a-si plati studiile. In plus, fata a primit si oferte de participare la casting-uri pentru filme si spoturi publicitare.

Mult respect pentru aceasta fiica cu inima mare pentru care mama a valorat mai mult decat coroana pe care i-au pus-o oamenii pe cap!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img