marți, 19 martie, 2024

Fata lui Aurelian Preda e panicata: ”Cineva incearca sa sparga contul tatalui meu!”

Distribuie:

Publicat:

Anamaria Rosa Preda, fata lui Aurelian Preda, a dezvăluit că cineva încearcă să spargă adresa de mail a regretatului ei tată. ”Cineva incearca sa sparga contul/adresa mail a tatalui meu si nu este prima oara. Sunt sigura ca acea persoana vede aceasta postare de asta am ales sa o fac publica. Cu aceasta ocazie sper sa renunte pentru a nu ajunge mai departe!”, a scris Anamaria, care a postat și o fotografie care certifică acest aspect neplăcut. 

Aflată în mijlocul unui scandal uriaș cu fostul ei mentor, Nicușor Iordan, pe care îl acuză de abuz sexual, Anamaria Rosa Preda a avut recent parte de o surpriză plăcută, fiind aniversată cu ocazia împlinirii a 20 de ani chiar în platoul unei televiziuni specializată în difuzarea de muzică populară. 

WOWbiz.ro a relatat recent că numele Anamariei apare pe o listă întocmită de Facultatea de business si turism din cadrul ASE București, în ianuarie 2020, cu studenți declarați admiși la “Programul de formare psihopedagogică, Nivelul I, organizat de Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic”.  Asta înseamnă că Anamaria, care este la specializarea „administrarea afacerilor în comerţ, turism, servicii, merceologie şi managementul calităţii” se pregătește să devină și cadru didactic.

SURSA: WOWBIZ.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img