vineri, 19 aprilie, 2024

FBI a finalizat ancheta în cazul lui Alec Baldwin. Este sau nu vinovat de moartea regizoarei Halyna Hutchins

Distribuie:

Publicat:

Ancheta FBI în ceea ce privește cazul actorului Alec Baldwin a ajuns la final. Deși acesta a declarat că nu a apăsat pe trăgaciul armei cu care a fost ucisă Halyna Hutchins, decizia finală a FBI contrazice spusele actorului.

Ancheta FBI în cazul actorului Alec Baldwin s-a finalizat. Anchetatorii au decis dacă actorul Alec Baldwin este vinovat în cazul morții regizoarei Halyna Hutchins. Declarațiile actorului contrazic varianta finală a FBI.

FBI a luat decizia finală în cazul lui Alec Baldwin, care a declarat că nu a apăsat pe trăgaciul armei cu care a fost ucisă regizoarea Halyna Hutchins. Evenimentul tragic s-a produs în 21 octombrie, și de atunci, actorul așteaptă finalizarea anchetei.

FBI a efectuat trei teste de descărcare accidentală a armei

Se pare că finalizarea anchetei și decizia FBI contrazic declarațiile actorului, conform cărora nu a apăsat pe trăgaciul armei cu care a fost ucisă Halyna Hutchins. Raportul FBI spune că actorul a apăsat pe trăgaci, susținând că arma nu avea cum să se descarce fără ca cineva să apese trăgaciul. Înainte de această decizie, conform raportului publicat de agentul special Jose Cortez, FBI a efectuat trei teste de descărcare accidentală a armei, iar concluzia a fost că arma nu se poate descărca, decât în acest mod.

Regizoarea Halyna Hutchins a decedat pe platoul de filmare, la vârstă de 42 de ani, în timpul filmărilor pentru western-ul „Rust”, în 21 octombrie, 2021. Martorii spun că Alec Baldwin se pregătea să filmeze scena cu arma, moment în care a luat-o și le-a spus celor din echipă: „Deci, bănuiesc că o să scot ăsta afară, trag, și ‘Bang!”, scrie Daily Mail. După acel moment, Halyna s-a prăbușit și a făcut hemoragie, după ce glonțul din arma actorului a ajuns în pieptul său. După această tragedie, familia regizoarei a pornit un proces prin care l-a acuzat de omor prin imprudență. Conform avocatului, procesul îi include și pe alți membrii din echipa de filmare. Cu toate acestea, avocatul spune că deși sunt mai mulți vinovați, cel care ținea arma este actorul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img