joi, 28 martie, 2024

FC Garceni a castigat spectaculos la Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Terenul de antrenament a gazduit cel mai frumos meci al primei etape din partea a doua a ligii a patra, dintre FC 2002 Vaslui si FC Garceni. Echipa Asociatiei Suporterilor Vasluieni, intarita in aceasta iarna, cu jucatori cu experienta in primele doua ligi, cum ar fi Cezar Ionut si Alin Abuzatoaei, a avut un inceput entuziasm de meci, conducand cu scorul de 2-0, gratie reusitelor lui Cezar Ionut (penalti) si Edi Moraru. De altfel, prima repriza a apartinut vasluienilor, care au oferit faze-spectacol, aplaudate de cei 100 de spectatori.

In partea a doua, echipa mai proaspata in exprimare a fost FC Garceni. Avandu-l pe veteranul Cristi Soldan, pe post de coordonator, formatia finantata de Mircia Scutelnicu a reusit sa intoarca rezultatul si sa castige cu scorul de 5-3, dupa un 4-2, cu un sfert de ora inainte de fluierul final. Gazdele reduc din diferenta cu un minut inainte de fluierul final, printr-un penalti transformat de Edi Moraru, pentru ca oaspetii sa dea lovitura de gratie, in prelungirile partidei.

Cu acest rezultat, FC Garceni ramane liderul ligii a patra, cu 33 de puncte, in timp ce FC 2002 Vaslui ocupa in continuare locul 4, cu 24 de puncte.

Celelalte rezultate din liga a patra: Atletic Barlad-Sporting Barlad (amanat), Vitis Suletea-Multim Perieni 5-1, Flacara Murgeni-Juventus Falciu 0-3 (echipa exclusa), Pajura Husi-Unirea Banca 9-1.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img