joi, 18 aprilie, 2024

FC Garceni nu a reusit victoria de orgoliu

Distribuie:

Publicat:

Vasluiul a fost in sarbatoare, gratie meciului retur al barajului de accedere in liga a treia dintre FC Garceni si Victoria Traian, campioana judetului Braila. Pentru acest eveniment, autoritatile din Vaslui au fost de acord ca meciul sa fie gazduit de stadionul Municipal, la lumina reflectoarelor. La ora partidei, destul de multi vasluieni au tinut sa petreaca aproape doua ore in tribune, oaspetii venind la Vaslui cu aproape 60 de sustinatori, care au plecat bucurosi acasa.

Echipa lor a fost in prim plan, gazdele fiind blazate, dupa infrangerea la scor din tur, 0-4. Fara faze clare de poarta, Garceniul nu a emis pretentii in prima repriza. Doar oaspetii au folosit aceeasi carte a pragmatismului, marcand la singura sincopa din defensiva echipei oaspete.

In partea a doua, spectatorii au vazut aceeasi atitudine timida la formatia coordonata de Mircia Scutelnicu, iar la 20 de minute de la reluare, Veber trece ca prin varza de la mijlocul terenului, impingand mingea in poarta. Gazdele acuza stare de oboseala, iar pe acest fond, oaspetii mai inscriu o data, profitand la maxim de gafele aparatorilor de la Garceni.

Abia la 0-3 apare mult asteptata reactie de orgoliu, gazdele avand mai multe ocazii, de unde apare si golul de onoare. Meciul se putea termina la egalitate, insa, in doua randuri, Garceniul nu poate trimite mingea in plasa, din pozitii favorabile de gol.

Cu scorul general, 7-1, Victoria Traian promoveaza pe merit in liga a treia, iar Vasluiul va ramane cel putin pentru un sezon, in afara fotbalului romanesc, neavand nicio reprezentare in primele trei esaloane fotbalistice.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img