joi, 28 martie, 2024

FC Sevilla s-a calificat in sferturile Europa League dupa ce a invins AS Roma, scor 2-0

Distribuie:

Publicat:

Sevilla FC s-a calificat în sferturile de finală ale Europa League la fotbal, după ce a învins-o pe AS Roma cu scorul de 2-0 (2-0), joi seara, la Duisburg (Germania), în optimile competiţiei, potrivit Agerpres.

Sevilla, care a ajuns în această fază după două remize cu CFR Cluj (1-1 în deplasare, 0-0 acasă), s-a impus prin golurile marcate de Sergio Reguilon (22) şi Youssef En-Nesyri (44). Meciul s-a disputat într-o singură manşă, după ce partida tur care trebuia să aibă loc în martie a fost anulată din cauza izbucnirii pandemiei de coronavirus.

AS Roma, club cumpărat joi de miliardarul american Dan Friedkin, a terminat jocul în zece oameni, Gianluca Mancini fiind eliminat în min. 90+10.

În sferturile de finală, Sevilla o va înfrunta pe învingătoarea dintre Wolverhampton Wanderers şi Olympiakos Pireu. În tur scorul a fost egal, 1-1. Sevilla a câştigat competiţia de cinci ori.

Europa League va continua sub forma unui mini-turneu în Germania, cu sferturi de finală, semifinale şi finală, toate în manşe unice.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img