vineri, 29 martie, 2024

FC Vaslui a castigat derby-ul cu Vitis Suletea

Distribuie:

Publicat:

FC Vaslui a avut o prima misiune dificila din actualul sezon, deplasandu-se pe terenul liderului, Vitis Suletea. Galben-verzii si-au dominat adversarul in prima repriza, iar un prim gol este anulat, pe motiv de ofsaid, dupa numai un sfert de ora.

Suletea nu are ce face in fata senzatiei vasluiene, Bogdan Morosan, care dribleaza trei dintre adversari si suteaza la coltul lung pentru 1-0, care avea sa fie si scorul pauzei.

Suletea revine de la vestiare cu gandul de a nu fi o prada usoara si a fost cat pe ce sa restabileasca egalitatea in debutul partii a doua. Pe fondul echilibrului, Cosovat mareste avantajul, cu zece minute inainte de final. Vasluiul traieste periculos ultimele cinci minute, dupa ce gazdele au redus din diferenta.

Prelungirile aduc un incindent. Agache, de la oaspeti, este luat la bataie de unul din jucatorii lui Vitis, care vede cartonasul rosu.

Galben-verzii castiga derby-ul etapei a 3-a si urca pe prima pozitie. Pentru FC Vaslui urmeaza meciul cu campioana judeteana, FC Garceni.

In lotul vasluian si-au facut debutul si ultimele doua achizitii ale ”galben-verzilor”, Agache George si Badit Sebastian, jucatori veniti de la Atletico Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img