joi, 28 martie, 2024

FCSB urca pe locul al doilea in clasamentul Ligii I, dupa ce a invins FC Voluntari, scor 2-1

Distribuie:

Publicat:

FCSB a învins-o pe FC Voluntari, joi, în deplasare, scor 2-1, într-o partidă restantă contând pentru runda cu numărul 18 din Liga 1. Echipa lui Bogdan Vintilă a urcat pe locul secund în clasament, la cinci puncte în spatele liderului CFR Cluj, Mediafax.

Darius Olaru a deschis scorul pentru FCSB după doar opt minute. Jucătorul venit de la Gaz Metan Mediaș a reușit să puncteze pentru prima oară în tricoul noii sale echipe, după un voleu spectaculos de la marginea careului.

FC Voluntari a egalat prin Marko Simonovski, în minutul 32. Macedoneanul l-a învins pe portarul Bălgrădean, după o centrare a lui Andraz Struna. FCSB a revenit la conducere în minutul 43, după o reușită a lui Florinel Coman, care a ajuns la 11 goluri reușite în acest sezon.

Din minutul 44, FC Voluntari a evoluat în inferioritate numerică. Fundașul moldovean Igor Armaș a fost eliminat direct pentru un fault din postura de ultim apărător comis asupra lui Dennis Man.

În urma acestei victorii, FCSB a urcat pe locul secund în Liga 1, cu 42 de puncte acumulate în primele 23 de runde. Lider rămâne CFR Cluj, cu 47 de puncte. De partea cealaltă, FC Voluntari este ultima clasată, cu 11 puncte.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img