marți, 16 aprilie, 2024

FCSB, victorie dupa 10 meciuri in fata lui Dinamo

Distribuie:

Publicat:

FCSB a obtinut prima victorie in fata lui Dinamo dupa 10 meciuri, 2-1 pe Arena Nationala.
FCSB a deschis rapid scorul, in minutul 10, cand Alibec a sutat bine plasat de la peste 20 de metri!
Prima actiune periculoasa a lui Dinamo a venit dupa aproximativ jumatate de ora de joc. Mahlangu i-a pasat lui Bawab la margine careului. Iordanianul a fost deposedat de Pintilii, iar apoi Hanca a incercat un lob peste Nita, insa portarul stelist a respins in corner.
Echipa antrenata de Contra a inceput furibund cea de-a doua repriza. La prima ocazie, Nemec a sutat din careu, Nita a intervenit in prima faza, insa mingea a ricosat la Bawab. Iordanianul a controlat bine balonul, dar a intarziat sutul, iar Nita a retinut.
Dinamo a eglata in minutul 57, cand Nemec a reluat in poarta o lovitura de colt executata de Hanca! Kovacs a ezitat in a arata centrul terenului si a validat reusita doar dupa consultari cu asistentul Alexandru Cerei.
FCSB a mai ratat o ocazie importata in minutul 69, cand Florin Tanase a sutat din afara careului, iar mingea a fost deviata si a ajuns la Enache. De Amorim era in fata portii, dar nu a ajuns la mingea centrata de acesta de pe partea dreapta.
Golul victoriei pentru FCSB a fost inscris de Boldrin, la doar cateva secunde dupa ce a fost introdus pe teren. Alibec a centrat pana la Momcilovici, iar acesta a trimis in zona punctului de la 11 metri, de unde Boldrin a reluat in poarta.
Dinamo a avut o bara la ultima faza a meciului, cand lovitura de cap expediata de Rivaldinho a lovit stalpul portii lui Nita.
Cele doua formatii au terminat meciul cu cate un om in minus, dupa eliminarile lui Pintilii si Busuladzici, ambele pentru cumul de cartonase.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img