sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Feli a ales nasii de botez ai fiicei sale, Nora Luna! Mama spirituala a micutei e o persoana speciala din viata cantaretei

Distribuie:

Publicat:

Devenita mamica in urma cu aproape trei luni, Feli pregateste impreuna cu partenerul ei de viata, Catalin, un moment special din viata fiicei lor, Nora Luna: botezul!  Talentata cantareata a povestit in urma cu putin timp ca a ales deja nasii pentru fetita sa, iar mama spirituala a micutei e o persoana speciala din viata ei.

Feli Donose a ales nasii fiicei sale, Nora Luna

De cand a devenit mama pentru prima data, Feli radiaza de fericire si isi imparte timpul intre Nora Luna si studio, unde s-a intors de ceva vreme. In cadrul unui interviu, ea a marturisit ca nasa de botez a fiicei sale, Nora Luna, este o prietena apropiata, pe care o are din copilarie. In timpul declaratiilor, vedeta a vorbit si despre cel mai frumos rol pe care il are de la finalul anului trecut: acela de mama.

“Sigur ca da! Va fi prietena mea din copilarie, Ica, Icuta. Dar inca nu stiu cand va fi botezul. (…).  Este super, inca ma descopar in acest rol de mamica. Dar ce traiesc eu e magic si ma bucur sa fac asta pana la adanci batraneti. Am o fata, o cheama Nora Luna, as zice ca e cea mai frumoasa din univers. Talentata inca nu stiu daca este. Ea se va indrepta singura spre ce va dori in viata atunci cand va creste”, a declarat Feli pentru click.ro.

Cum s-au cunoscut Feli si Catalin, iubitul ei

Talentata artista si alesul inimii sale s-au cunoscut anul trecut la o nunta si a fost dragoste la prima vedere. La acea vreme, Catalin muncea peste hotare. La cateva luni dupa ce s-au cunoscut, ei au aflat ca vor deveni parinti, iar bucuria a fost uriasa, mai ales ca Feli nu se gandea ca va ramane prea curand insarcinata. Mai mult, ea luase in calcul adoptia. “E varianta mea masculina, noi doi avem trairi la indigo. Este prima persoana, in afara de prietena mea din copilarie, cu care pot sa fiu eu 100%, fara nicio bariera, pentru ca stiu ca nu ma judeca”, a mai adaugat vedeta.

Legat de nunta, Feli a sustinut ca ea si partenerul ei nu se gandesc la organizarea acestui eveniment momentan. “Nu ne-am gandit la nunta. Noi vrem sa ne casatorim cand simtim si nu pentru ca «ne strange» o traditie. Probabil ca la un moment dat ne vom casatori si noi. Vrem sa vina din suflet, nu sa o facem ca trebuie”, a mai dezvaluit Feli Donose.

Feli are o fetita impreuna cu partenerul sau de viata

Feli, pe numele din buletin Feli Donose, s-a nascut pe 15 iunie 1986 in Timisoara si renumita pentru vocea sa. Tanara artista a cantat pe scena cu mari artisti, printre care si B.U.G Mafia, cu melodia “Sa cante trompetele”. Ea s-a numarat printre juratii de la emisiunea “The Four – Cei 4”.

Cantareata a nascut in mare secret in iarna anului trecut. Ulterior, Feli a dezvaluit ca fiica ei, Nora Luna, a venit pe lume pe 21 noiembrie 2018. Cand a dat vestea cea mare, ea a facut publica o poza emotionanta cu mica sa printesa, iar la descriere a pus mesajul: “Peste tot cerul rasuna ca suntem bine impreuna! Bine ai venit pe lume, Nora Luna mea! (21.11.2018)”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img