joi, 28 martie, 2024

Feli, pregătită să devină mamă pentru a doua oară

Distribuie:

Publicat:

Feli trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Cătălin, iar împreună se ocupă de creșterea fiicei lor, de trei ani. Este sau nu vedeta pregătită să devină mamă pentru a doua oară? Ce a mărturisit artista despre posibilitatea de a mai aduce pe lume un copil.

Feli, una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din țara noastră, a mărturisit dacă este sau nu pregătită să devină mamă pentru a doua oară. Ce a mărturisit vedeta despre fiica ei de trei ani.

Feli, detalii emoționante despre fiica ei
De când a devenit mamă pentru prima oară, Feli este mai fericită ca niciodată. Vedeta susține că ea și partenerul ei încă învață să fie părinți, chiar dacă au trecut trei ani de când fiica lor a venit pe lume. Cu atât mai mult, artista a vorbit și despre personalitatea puternică a fetei sale și face mari eforturi ca micuței să nu îi lipsească nimic pe plan sentimental, dar nici material.

„Noi, deși au trecut trei ani, încă învățăm să fim părinți. Cred că ea ne răsfață mai mult decât noi pe ea și cu siguranță ea e mai permisivă, pentru că eu cred că ea e cea care are răbdare cu noi. E iubitoare și sensibilă, empatică și caldă, hotărâtă și încăpățânată. Are o personalitate destul de puternică pentru un copil de 3 ani. Și sunt mândră că s-a conturat așa. (…) Nu cred că o răsfățăm în vreun fel. Cred că ne dorim amândoi ca ea să fie bine. Să nu îi lipsească nimic nici pe plan emoțional, nici pe plan material”, a mărturisit Feli, pentru Viva.ro

Vedeta, pregătită să devină mamă pentru a doua oară?
Feli a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu trei ani. Întrebată dacă vrea să mai aducă un copil pe lume, vedeta nu exclude posbilitatea, dar totodată nu a mărturisit dacă își dorește sau nu să rămână însărcinată din nou.

„Nu știi cum te duce viața”, a spus vedeta.

Artista trăiește o poveste de dragoste ca-n filme alături de partenerul ei, iar împreună au mare grijă de fiica lor, care le înseninează viața zilnic.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img