joi, 25 aprilie, 2024

FELURI PRINCIPALE SI DESERTURI IN CORNET, LA CONNIE’S, NOUA LOCATIE DIN IULIUS MALL IASI

Distribuie:

Publicat:

Recent, in Iulius Mall Iasi s-a deschis Connie’s, cel mai nou restaurant care completeaza oferta variata de optiuni din food court. Connie’s este un operator cu specialitati inedite, gurmanzii putand savura atat feluri principale hranitoare, cat si deserturi delicioase, intr-un cornet.

Noua locatie Connie’s poate fi gasita la etajul 2, in food court-ul Iulius Mall Iasi. Brandul a reinventat cele mai apreciate feluri de mancare si dulciuri prin servirea acestora la cornet, asemenea clasicei inghetate. Pizza apetisanta, salate variate si sanatoase, fructe de mare gatite cu maiestrie, omlete gustoase, dar si tiramisu, panna cotta sau inghetate de-a dreptul savuroase vor umple cornetele cu aromele lor. Forma de prezentare neconventionala a preparatelor, dar si preturile prietenoase fac din Connie’s locatia ideala de a lua masa, fie ca ai companie sau nu.

Clientii mai nonconformisti, deschisi la nou si care isi doresc sa iasa din rutina meselor zilnice pot incerca cu incredere propunerile Connie’s, pentru ca acestea nu vor dezamagi prin aspect si, cu atat mai putin, prin gust. Toate ingredientele folosite sunt de cea mai inalta calitate, produsul final avand garantia prospetimii. Cu un concept de smart food, delicatesele Connie’s ofera o masa rapida, insa, in acelasi timp, sunt hranitoare.

Vino si tu sa incerci gustoasele si variatele preparate propuse de Connie’s din Iulius Mall Iasi! Lasa-te surprins de gustul unui cornet plin cu ce vrei tu!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img