News Flash:

Femeie din R. Moldova depistata cu sedere ilegala in Vaslui

4 Martie 2015
1954 Vizualizari | 1 Comentarii
Politistii Inspectoratului General pentru Imigrari – Biroul pentru Imigrari Vaslui au desfasurat, in data de 03 martie a.c., o actiune pe linia combaterii sederii ilegale a  cetatenilor straini, pe raza de competenta.

Cu aceasta ocazie, a fost depistata cu sedere ilegala o femeie, in varsta de 46 ani, din Republica Moldova. In  urma verificarilor efectuate, s-a constatat  ca  persoana  in  cauza a intrat  legal in Romania iar, la expirarea dreptului sedere, nu a intreprins niciun demers legal pentru prelungirea acestuia si nici nu a parasit teritoriul Romaniei.

Ca urmare a celor constatate, politistii au emis pe numele acesteia o decizie de returnare prin care este obligata sa paraseasca tara, in termen de 15 zile, si a fost sanctionata contraventional cu avertisment.

Totodata, s-a instituit masura de nepermitere a intrarii in tara, pentru o perioada de trei luni, de la data iesirii, conform O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul strainilor in Romania, cu modificarile si completarile ulterioare.

Biroul pentru Imigrari Vaslui continua activitatile de prevenire si combatere a sederii ilegale a strainilor prin organizarea de actiuni cu forte proprii sau in cooperare cu toate institutiile cu atributii in mentinerea unui climat de ordine si liniste publica in randul comunitatii noastre, atragand atentia cetatenilor straini de a acorda interes reglementarii legale a dreptului de sedere pe teritoriul Romaniei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1619 (s) | 36 queries | Mysql time :0.075684 (s)