sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Femeile +30 de ani trebuie sa stie aceste trucuri

Distribuie:

Publicat:

Sfaturi pretioase pentru femei. Dupa varsta de 30 de ani, pielea este mai putin neteda, iar culoarea acesteia devine mai terna. Stresul, poluarea, lipsa de somn, zilele incarcate sunt factori care contribuie la aceste schimbari. Astfel, pielea apare mai ridata, mai uscata, lipsita de luminozitate. Totodata, exista cateva mici secrete care ofera rezultate spectaculoase de reintinerire a pielii, trucuri pe care doar dermatologii le cunosc!    
 
Cele mai cautate sfaturi pentru femei sunt cele legate de reintinerirea pielii. In 1950, un medic dermatolog dintr-un spital parizian, specializat in patologia problemelor pielii a creat Lait Creme Concentre Embryolisse. Produsele create de acesta devin, 65 de ani mai tarziu, indispensabil in domeniul frumusetii. Produsele Embryolisse sunt fabricate sub control farmaceutic iar compusii sunt riguros selectati, astfel incat pielea sa nu fie sensibilizata in mod inutil, ci dimpotriva sa primeasca doar ceea ce ii este esential.

Lait Creme Concentre, un produs universal de ingrijire, a devenit indispensabil si in lumea modei si a filmului, domenii in care pielea este suprasolicitata de machiat si demachiat, fiind considerat un secret al frumusetii.Make up artistii profesionisti folosesc produsul ca baza de machiaj, pentru a reface pielea devitalizata a manechinelor si actritelor, pentru a obtine stralucire si pentru a fixa fondul de ten si a prelungi durata mentinerii acestuia. Si, ca un truc, produsul poate fi diluat cu apa termala sau mixat cu fondul de ten pentru a obtine un efect mai natural.
 
Patru reguli de aur, dezvaluite de dermatologii francezi

Pentru a mentine o piele sanatoasa, deci frumoasa, beti zilnic multa apa;

Curatati pielea dimineata si seara cu lotiuni sau cu demachiante blande si, mai ales, nu lasati apa sa se usuce pe piele pentru ca antreneaza deshidratarea acesteia;

Nu frecati pielea, ci tapotati;

Crema de fata de buna calitate poate fi folosita si de barbati, ca afthershave

Kovesi, cale libera spre pozitia de procuror sef european. Anuntul contracandidatului ei
Antena 1 si-a distrus complet concurenta. Pro TV nu a avut nicio sansa
Sorina Pintea zdruncina sistemul medical. Ce spitale vor ramane fara acreditare
Evitati expunerea excesiva la soare. sursa: eva.ro

S.D.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img